Ampumaradat Hevosmäellä

AMPUMARADAT 

Ulkoampumarata

Hevosmäen ulkoampumarata sijaitsee Kouvola – Kotka valtatien 15 itäpuolella Myllykosken kohdalla. VT 15:ltä kääntyy Sorsajoen luota Jänishaikulantie tien itäpuolelle ja siitä erkanee edelleen n. 150 m:n jälkeen tie oikeaan Hevosmäelle, jonne matkaa n. 400 m. Rata ja maja tien vasemmalla puolella os. Hevosmäentie 85.

Hevosmäen maa-alueen omistaa Hevosmäki Oy, jolta Myllykosken Ampujat on vuokrannut ampumarata-alueen vuoteen 2040 saakka.

Radat sekä alueella sijaitseva saunarakennus ovat Myllykosken Ampujien omaisuutta. Tontilla sijaitseva majarakennus on Hevosmäki Oy:n omaisuutta. Myllykosken Ampujat on Hevosmäki Oy:n huomattava osakas (32%).

Sisäampumaradat

Uudet ilma-aseradat sijaitsevat Keltakankaalla os. Hasunmäentie 4, 46860 Keltakangas tiloissa, joissa aiemmin on toiminut ammattikoulu.

Sieltä on vuokrattuna ruokala -tila, johon on rakennettu kiinteästi sähköistetyt ilma-aseradat ja liikkuvan maalin rata.

Ilmakiväärille tai -pistoolille on 6 kiinteää paikkaa sekä 10 m liikkuvan maalin rata. Liikkuvan maalin toinen rata on täysin sähköinen osuman näkyessä sähköisesti ruudussa.

Seuratalon 25 m:n sisärata ei ole enää Myllykosken Ampujien vuokraama, mutta sinne pääsee ottamalla yhteyttä Seuratalon hoitajaan.  Yhteystieto löytyy ulko-ovesta. Käyntikerta maksaa 10 euroa ja hoitaja antaa sen maksua varten tilinumeron.