Ampumaradat

AMPUMARADAT

Ulkoampumarata

Hevosmäen ulkoampumarata sijaitsee Kouvola – Kotka valtatien 15 itäpuolella Myllykosken kohdalla. VT 15:ltä kääntyy Sorsajoen luota Jänishaikulantie tien itäpuolelle ja siitä erkanee edelleen n. 150 m:n jälkeen tie oikeaan Hevosmäelle, jonne matkaa n. 400 m. Rata ja maja tien vasemmalla puolella os. Hevosmäentie 85.

Hevosmäen maa-alueen omistaa Hevosmäki Oy, jolta Myllykosken Ampujat on vuokrannut ampumarata-alueen vuoteen 2040 saakka.

Radat sekä alueella sijaitseva saunarakennus ovat Myllykosken Ampujien omaisuutta. Tontilla sijaitseva majarakennus on Hevosmäki Oy:n omaisuutta. Myllykosken Ampujat on Hevosmäki Oy:n huomattava osakas (32%).

Sisäampumaradat

Uudet ilma-aseradat sijaitsevat Keltakankaalla os. Hasunmäentie 4, 46860 Keltakangas tiloissa, joissa aiemmin on toiminut ammattikoulu.

Sieltä on vuokrattuna ruokala -tila, johon on rakennettu kiinteästi sähköistetyt ilma-aseradat ja liikkuvan maalin rata.

Ilmakiväärille tai -pistoolille on 6 kiinteää paikkaa sekä 10 m liikkuvan maalin rata. Liikkuvan maalin toinen rata on täysin sähköinen osuman näkyessä sähköisesti ruudussa.

(25 m sisämpumarata, ruuti) sijaitsee aivan Myllykosken taajaman keskustassa Seuratalon alakerroksessa, jonne käynti tapahtuu sisäpihan puolelta. Osoite Myllykoskentie 3, käynti sisäpihan puolelta alakertaan. Tilassa käyvät myös jousiampujat harjoittelemassa.

Seuratalon sisärata ei ole enää Myllykosken Ampujien vuokraama, mutta sinne pääsee ottamalla yhteyttä Seuratalon hoitajaan.  Yhteystieto löytyy ulko-ovesta. Käyntikerta maksaa 10 euroa ja hoitaja antaa sen maksua varten tilinumeron.