Radat

AMPUMARADAT

Ulkoampumarata

Hevosmäen ulkoampumarata sijaitsee Kouvola – Kotka valtatien 15 itäpuolella Myllykosken kohdalla. VT 15:ltä kääntyy Sorsajoen luota Jänishaikulantie tien itäpuolelle ja siitä erkanee edelleen n. 150 m:n jälkeen tie oikeaan Hevosmäelle, jonne matkaa n. 400 m. Rata ja maja tien vasemmalla puolella os. Hevosmäentie 85.

Hevosmäen maa-alueen omistaa Hevosmäki Oy, jolta Myllykosken Ampujat on vuokrannut ampumarata-alueen vuoteen 2040 saakka.

Radat sekä alueella sijaitseva saunarakennus ovat Myllykosken Ampujien omaisuutta. Tontilla sijaitseva majarakennus on Hevosmäki Oy:n omaisuutta. Myllykosken Ampujat on Hevosmäki Oy:n huomattava osakas (32%).

Sisäampumaradat

Uudet ilma-aseradat sijaitsevat Keltakankaalla os. Hasunmäentie 4, 46860 Keltakangas tiloissa, joissa aiemmin on toiminut ammattikoulu.

Sieltä on vuokrattuna ruokala -tila, johon on rakennettu kiinteästi uudet ilma-ase ja liikkuvan maalin rata.

Ilmakiväärille tai -pistoolille on 6 kiinteää paikkaa sekä 1 kpl 10 m liikkuvan maalin rataa. Liikkuvan maalin rata on täysin sähköinen osuman näkyessä tietokoneen ruudussa.

25 m sisämpumarata (ruuti) sijaitsee aivan Myllykosken taajaman keskustassa Seuratalon alakerrassa. Osoite Myllykoskentie 3, käynti sisäpihan puolelta alakertaan. Seura ei enää ole radan vuokraaja, mutta sitä voi käyttää ja maksaa 10 eur/kerta/henkilö.