Radat

AMPUMARADAT

Ulkoampumarata

Hevosmäen ulkoampumarata sijaitsee Kouvola – Kotka valtatien 15 itäpuolella Myllykosken kohdalla. VT 15:ltä kääntyy Sorsajoen luota Jänishaikulantie tien itäpuolelle ja siitä erkanee edelleen n. 150 m:n jälkeen tie oikeaan Hevosmäelle, jonne matkaa n. 400 m. Rata ja maja tien vasemmalla puolella os. Hevosmäentie 85.

Hevosmäen maa-alueen omistaa Hevosmäki Oy, jolta Myllykosken Ampujat on vuokrannut ampumarata-alueen vuoteen 2040 saakka.

Radat sekä alueella sijaitseva saunarakennus ovat Myllykosken Ampujien omaisuutta. Tontilla sijaitseva majarakennus on Hevosmäki Oy:n omaisuutta. Myllykosken Ampujat on Hevosmäki Oy:n huomattava osakas (32%).

Sisäampumaradat

Uudet ilma-aseradat sijaitsevat Keltakankaalla os. Sairaalankaari 13 A, 46860 Keltakangas tiloissa, joissa aiemmin on toiminut koulu ja lastentarha.

Sieltä on vuokrattuna ruokala -tila, johon on rakennettu kiinteästi uudet radat, aulaan on sijoitettu siirrettävät liikkuvan maalin radat.

Ilmakiväärille tai -pistoolille on 6 kiinteää paikkaa sekä 2 kpl 10 m liikkuvan maalin rataa. Liikkuvan maalin toinen rata on täysin sähköinen osuman näkyessä tietokoneen ruudussa ja toisen radan tulokset ovat nähtävissä televisoruudun kautta.

Lisäksi on 4 paikkaa ilmakivääri tai -pistoolia varten nopeasti pystytettävissä liikkuvan maalin ratojen paikalle aulaan.

(25 m sisämpumarata (ruuti) sijaitsee aivan Myllykosken taajaman keskustassa nykyään UPM:n (Myllykoski Paper) omistaman Seuratalon alakerroksessa, jonne käynti tapahtuu sisäpihan puolelta. Osoite Myllykoskentie 3, käynti sisäpihan puolelta alakertaan. Rataa ei lämmitetä säännöllisesti.

Seuratalon entiset ilma-aseradat on purattu, eikä rakennuksessa ole lämmitystä, eikä juoksevaa vettä tai toimivia vessoja.) Em. rata ei ole toistaiseksi käytössä.