etusivu

 


Yleistietoa seurasta

Myllykosken Ampujat r.y. on Kouvolan kaupungin Myllykosken taajamassa kotipaikkaansa pitävä ja toimiva ampumaurheiluseura, johon voivat liittyä kaikki halukkaat ampumaurheilun ystävät jäsenhakemuksen avulla.

Jäsenmäärä on runsaat 180 henkilöä, joista suurin osa on miehiä, myös vastaavasti on jonkin verran naisia, tyttöjä ja poikia (noin 40).

Myllykosken Ampujat r.y. on jäsenenä mukana Suomen Ampumaurheiluliiton, Kymenlaakson Liikunnan sekä Kymenlaakson Urheiluseurojen yhdistyksissä.

Tavoitteemme on ampumaurheilun avulla mukavien ja rentouttavien harrastusmahdollisuuksien tarjoaminen ampumaurheilun keinoin. Samalla hoituu aseiden turvallisen käsittelyn opettaminen ja myös kilpaurheilumahdollisuuksien lisääminen nuorille yhdessä aikuisten kanssa. Itsensä kehittämiseen pyrkiville sekä kilpailun keinoin tuloksiaan mittaaville henkilöille tässä lajissa riittää haasteita koko eliniäksi ja tuntuukin, että koskaan ei tule valmiiksi ja aina voi parantaa.

Ammunta sopii urheilu- ja harrastusmuotona niin nuorille, aikuisille kuin myös ikääntyneemmille henkilöille.

Lajit, sarjat ja ampumatyylit ovat suunniteltu henkilön iän mukaan ja sopivat siten jokaiselle kaikissa elämäntilanteissa. Vasta-alkajat aloittavat istuen tuelta ja myöhemmin ampuminen tapahtuu vapaalta kädeltä seisten tai hihna-ampuma-asennoista makuu- sekä polviasennoista.

Käyttömahdollisuutena on myös Laser -laite, jolla voidaan seurata, valmentaa ja analysoida ampumiseen liittyviä osatekijöitä sekä nähdä vaikkapa piipun liikeratoja.

Ammunnan harjoittaminen kehittää vastuullisuutta, itsensä tuntemista, keskittymistaitoja ja pitkäjänteistä tavoitteellista toimintamallia sekä hyviä sosiaalisia suhteita lajin parissa toimivien henkilöiden kautta syntyvän ihmisuhdeverkoston myötä.

Ei voi koskaa olla korostamatta liikaa myöskään varovaisuus -sanan merkitystä, kun käsitellään aseita, jotka voivat taitamattoman ja osaamattoman käsissä tulla vaarallisiksi epäsasiallisesta käsittelystä johtuen. Eihän pelkkä ase ole vaarallinen, vaan vasta aseen käyttäjä voi aiheuttaa omalla toiminnallaan vaaran syntymisen.

Tätä vaaran syntymistä vastaan ovat olemassa ampumaseurat ja aseen turvallisen käsittelyn opastaminen sekä opettelu harjoitusten aikana.

179 Replies to “etusivu”

  1. I am just writing to make you understand what a notable experience my wife’s girl had using your web site. She mastered so many pieces, which included what it is like to possess an excellent helping nature to let other people with ease learn some problematic things. You truly surpassed people’s expected results. Thank you for producing these precious, trusted, informative and in addition fun tips about this topic to Lizeth.

  2. I think the admin of this web site is actually working hard in favor of his site, as here every data is quality
    based material.

  3. If you would like to obtain much from this paragraph then you have to apply such methods to your won webpage.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *