Mikset aloittaisi ampumaharrastusta ilma-aseilla?

Hei sinä, joka mietit itsesi kehittämistä!

Tuntuuko siltä, että olet vailla harrastusta, kaipaat aktiivista vaihtelua arkeen ja haluat kehittää keskittymiskykyäsi tai vaikkapa lieventää stressiä ?

Ampumaharrastus voi olla vastaus näihin asioihin myönteisessä mielessä ja kokemus on, että aina harjoituksen jälkeen on parempi mieli kuin sinne mennessä.

Jos haluat haasteita, niitä riittää niin taidon kuin itsensä hallinnan eri osa-alueilla vaikkapa koko iäksi.

Ilma-aseilla harrastaminen tai pienimuotoinen kilpaileminenkin on edullista.

Aloittaa voi yhtä hyvin nuorena, keski-ikäisenä kuin myös jo kypsemmällä iällä, olet mies kuin nainen, lyhyt tai pitkä, tumma tai vaalea, näillä asioilla ei tässä lajissa ole merkitystä. Vain henkilö itse ja hänen oma tahto on tärkeä!

Seuralla on ilmakiväärejä, joilla pääsee alkuun, jolloin sekään ei ole este aloittamiselle.

Mikäli alun jälkeen myöhemmin kokee lajin omaksi, harrastajat ja kilpailijat hankkivat pikku hiljaa oman aseen ja varusteita mielensä mukaan ja seurassa olevat kokeneemmat voivat antaa vinkkejä niiden hankintaan liittyen.

Terveisin

Mikko Mattila

MyA:n pj. v. 2014

 

 

 

One Reply to “Mikset aloittaisi ampumaharrastusta ilma-aseilla?”

  1. Thank you for each of your hard work on this web page. My aunt really likes going through investigations and it’s really obvious why. Most of us learn all of the lively method you offer practical strategies through this web site and even increase participation from some other people on the issue so our favorite girl is in fact learning a lot of things. Take advantage of the rest of the year. You are always doing a really good job.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *