Radat

AMPUMARADAT

Ulkoampumarata

Hevosmäen ulkoampumarata sijaitsee Kouvola – Kotka valtatien 15 itäpuolella Myllykosken kohdalla. VT 15:ltä kääntyy Sorsajoen luota Jänishaikulantie tien itäpuolelle ja siitä erkanee edelleen n. 150 m:n jälkeen tie oikeaan Hevosmäelle, jonne matkaa n. 400 m. Rata ja maja tien vasemmalla puolella os. Hevosmäentie 85.

Hevosmäen maa-alueen omistaa Hevosmäki Oy, jolta Myllykosken Ampujat on vuokrannut ampumarata-alueen vuoteen 2040 saakka.

Radat sekä alueella sijaitseva saunarakennus ovat Myllykosken Ampujien omaisuutta. Tontilla sijaitseva majarakennus on Hevosmäki Oy:n omaisuutta. Myllykosken Ampujat on Hevosmäki Oy:n huomattava osakas (32%).

Sisäampumaradat

Uudet ilma-aseradat sijaitsevat Keltakankaalla os. Sairaalankaari 13 A, 46860 Keltakangas tiloissa, joissa aiemmin on toiminut koulu ja lastentarha.

Sieltä on vuokrattuna ruokala -tila, johon on rakennettu kiinteästi uudet radat, aulaan on sijoitettu siirrettävät liikkuvan maalin radat.

Ilmakiväärille tai -pistoolille on 6 kiinteää paikkaa sekä 2 kpl 10 m liikkuvan maalin rataa. Liikkuvan maalin toinen rata on täysin sähköinen osuman näkyessä tietokoneen ruudussa ja toisen radan tulokset ovat nähtävissä televisoruudun kautta.

Lisäksi on 4 paikkaa ilmakivääri tai -pistoolia varten nopeasti pystytettävissä liikkuvan maalin ratojen paikalle aulaan.

(25 m sisämpumarata (ruuti) sijaitsee aivan Myllykosken taajaman keskustassa nykyään UPM:n (Myllykoski Paper) omistaman Seuratalon alakerroksessa, jonne käynti tapahtuu sisäpihan puolelta. Osoite Myllykoskentie 3, käynti sisäpihan puolelta alakertaan. Rataa ei lämmitetä säännöllisesti.

Seuratalon entiset ilma-aseradat on purattu, eikä rakennuksessa ole lämmitystä, eikä juoksevaa vettä tai toimivia vessoja.) Em. rata ei ole toistaiseksi käytössä.

 


 

3 Replies to “Radat”

  1. I am only writing to make you understand what a remarkable experience our princess undergone viewing your webblog. She picked up some things, which included what it is like to possess an ideal teaching spirit to make the mediocre ones without difficulty master specified tortuous things. You undoubtedly surpassed readers’ expected results. Thanks for rendering those useful, trustworthy, revealing as well as unique tips on your topic to Mary.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *