Radat

AMPUMARADAT

Ulkoampumarata

Hevosmäen ulkoampumarata sijaitsee Kouvola – Kotka valtatien 15 itäpuolella Myllykosken kohdalla. VT 15:ltä kääntyy Sorsajoen luota Jänishaikulantie tien itäpuolelle ja siitä erkanee edelleen n. 150 m:n jälkeen tie oikeaan Hevosmäelle, jonne matkaa n. 400 m. Rata ja maja tien vasemmalla puolella os. Hevosmäentie 85.

Hevosmäen maa-alueen omistaa Hevosmäki Oy, jolta Myllykosken Ampujat on vuokrannut ampumarata-alueen vuoteen 2040 saakka.

Radat sekä alueella sijaitseva saunarakennus ovat Myllykosken Ampujien omaisuutta. Tontilla sijaitseva majarakennus on Hevosmäki Oy:n omaisuutta. Myllykosken Ampujat on Hevosmäki Oy:n huomattava osakas (32%).

Sisäampumaradat

Seuran uudet ilma-aseradat sijaitsevat Keltakankaalla os. Hasunmäentie, 46860 Keltakangas tiloissa, joissa aiemmin on toiminut ammattikoulu. Kun saavut liikenneympyrästä Keltakankaantietä pitkin ja käännyt Hasunmäentielle, niin aja suoraan rakennusten väliin. Radalle sisään kulku vasemmalla olevan pariovien kautta. Ikkunoissa on vanerit suojana ja ne näkyvät myös pihalle.

Sieltä on vuokrattuna ruokala -tila, johon on rakennettu kiinteästi uudet radat ja liikkuvan maalin rata.

Ilmakiväärille tai -pistoolille on 6 kiinteää sähköisellä taululla varustettua ampumapaikkaa sekä yksi (1) 10 m liikkuvan maalin rataa. Liikkuvan maalin rata on myös täysin sähköinen ja osuman arvo nähtävissä tietokoneen näytössä.

Lisäksi on nopeasti pystytettävissä liikkuvan maalin rata kohdistusta varten.

25 m sisäampumarata (ruuti) sijaitsee aivan Myllykosken taajaman keskustassa Seuratalon alakerroksessa, jonne käynti tapahtuu sisäpihan puolelta. Osoite Myllykoskentie 3, käynti sisäpihan puolelta alakertaan.