Riistamaalilajit

RIISTAMAALILAJIT

Riistamaalilajit ovat poistuneet olympialaisten ohjelmasta v. 2004, mutta edelleen kansallisesti ja kansainvälisestikin ammuntaan ilmakiväärillä liikkuvaan tauluun, jossa tosin enää ei ole eläimen kuvaa tms vaan rengastaulu.

Kansallisesti ammutaan useita eri lajeja 10, 25, 50 ja 100 m:n matkoilta.

Myllykosken Ampujien harjoittaman lajit mm. hirvi-, luodikko- ja pienois- sekä ilmakarjulajit ovat hyvin pitkälle samat kuin Suomen Metsästäjäliitonkin harjoittamat lajit, koska ampujatkin ovat samoja henkilöitä muutamia lukuunottamatta.

Myllykosken Ampujien johtokunta on tehnyt päätöksen, että ne jäsenet, jotka haluavat liittyä Suomen Metsästäjäliittoon voivat tehdä sen maksamalla itse tarvittavan jäsenmaksun. Asiaa hoitaa riistamaalijaosto.

Halukkaat, ottakaa yhteyttä Pasi Laitiseen, hän toimii yhteyshenkilönä asiassa.