Maakunnallinen pien.kiv. sarjakilpailu 26.6.2009 Tyrri


Maakunnallinen pienoiskiväärikilpailu Tyrrissä 26.6.2009
Järjestäjä Kuusankosken Ampujat
Makuu Y sarja
Jouni Jokinen KuusA Y 586
Veli-Matti Mukari HAS Y 580
Makuu Y50 sarja
Jouko Valtonen KuusA Y50 566
Rauno Nopanen HAS Y50 559
Makuu Y60 sarja
Sakari Ahola KuusA Y60 575
Göran Labbas MYA Y60 564
Makuu Y20 sarja
Teemu Mesiäinen KuusA Y20 584
Makuu T14 sarja
Ville Vaitinen KuusA T14 283
Niina Mauno KuusA T14 270
Kalle Vettenranta KuusA T14 221
Makuu T12 sarja
Tomi Nopanen HAS T12 198
Niklas Toivonen KuusA T12 191 96
Sandra Toivonen KuusA T12 191 95
Tiia Mauno KuusA T12 178
Jonna Mauno KuusA T12 168
3×20 Y sarja
Jouni Jokinen KuusA Y 196 183 187 566
Veli-Matti Mukari HAS Y 192 145 172 509
3×20 Y50 sarja
Jouko Valtonen KuusA Y50 186 179 183 548
3×20 Y60 sarja
Göran Labbas MYA Y60 188 164 180 532
Sakari Ahola KuusA Y60 188 146 178 512
3X20 Y20 sarja
Teemu Mesiäinen KuusA Y20 191 156 183 530

One Reply to “Maakunnallinen pien.kiv. sarjakilpailu 26.6.2009 Tyrri”

  1. Thank you for your entire labor on this web site. My mom take interest in managing investigations and it is obvious why. My partner and i learn all regarding the lively tactic you produce simple things through your web site and in addition invigorate response from the others on the situation then our favorite princess is truly studying a whole lot. Take advantage of the rest of the year. You have been doing a superb job.


Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *