Maakunnallinen vapaapistoolin sarjakilpailu 50 m 17.8.2016 Tyrri

Avoin maakunnallinen 50 m pistooli

Aika: 17.08.2016

Paikka: Tyrrin ampumakeskus, Kouvola, Utti

Järjestäjä: KouMAS ry

Tulokset

Sarja M50

1 Hannu Haimi KuusA 404

Sarja Y60

1 Jouko Kaiho KAS 439

One Reply to “Maakunnallinen vapaapistoolin sarjakilpailu 50 m 17.8.2016 Tyrri”

  1. Thank you for your entire labor on this web site. My mom really loves managing investigations and it is obvious why. My partner and i learn all regarding the lively tactic you present sensible things through your web site and in addition invigorate response from some others on the situation then our favorite princess is really starting to learn a whole lot. Take advantage of the rest of the year. You have been doing a stunning job.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *