Kultahippufinaali ilma-aseilla 8.-9.4.2017 Savonlinnassa

Kultahippufinaali ilma-aseilla 8.-9.4.2017 Savonlinnassa
Kultahippufinaalissa Savonlinnassa Tanhuvaaran urheiluopistolla Savonlinnassa kilpailtiin viikonloppuna 8.-9.4.2017 ilmakiväärin ja -pistoolin Kultahippusarjojen mestaruuksista.

Ampumaurheiluliiton vuoden suurimmassa lasten ja nuorten tapahtumassa eli ilma-aseiden Kultahippufinaaleissa oli mukana 300 nuorta urheiluampujaa, jotka edustivat 43 seuraa ja ammuttiin kaikkiaan 371 suoritusta.

MyA:n juniorit saavuttivat yhden kultamitalin ja yhden pronssimitalin sekä useita hyviä sijoituksia henkilökohtaisissa kilpailuissa lauantaina. Näiden lisäksi MyA:n nuoret saavuttivat joukkuehopeaa sunnuntaina ammutuissa joukkuekilpailuissa.

Lili Kemppi (MyA) voitti 12HT-sarjan tuloksella 197 p, voitto ratkesi kolmen napakympin erolla toiseksi tulleeseen IMASin Kaapo Torkkoon (17-14). Samassa sarjassa MyA:n Iiris Finne sijoittui seitsemänneksi ja Ursula Finne kahdeksanneksi, molemmilla tulos 195 p.

14HT –sarjassa neljänneksi sijoittui tuloksella 299 p MyA:n Topi Juonoja, mutta hävisi kolmella napakympillä KuusA:n Lauri Tyllille (26-23) ja kuudes oli Santra Mauno.

14VT -sarjassa MyA:n Vilma Huhtanen oli 7. tuloksella 281.

Joukkuehopeaa

Joukkue (Iiris Finne, Ursula Finne ja Lili Kemppi) ilmakiväärin 12HT-sarjassa.

Sarjassa 14HT MyA:n joukkue (Rasmus Finne, Topi Juonoja, Santra Mauno) viides.

Ilmakiväärin 14VT-sarjassa MyA:n joukkue (Vilma Huhtanen, Niki Myllylä ja Siiri Petäjäsaari) sijoittui yhdeksänneksi.

40 Replies to “Kultahippufinaali ilma-aseilla 8.-9.4.2017 Savonlinnassa”

  1. I’m just commenting to let you be aware of of the exceptional discovery my cousin’s daughter enjoyed going through your blog. She discovered lots of issues, most notably how it is like to have a very effective giving heart to have many more effortlessly fully understand certain extremely tough matters. You really did more than my desires. Many thanks for displaying the helpful, healthy, educational and also easy thoughts on the topic to Gloria.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *